Αποκλειστικό: Πρόταση μαμούθ ετοιμάζει ο Κυριακού στον Τούρκο Καναλάρχη

Σας έχω γράψει εδώ και μήνες πως το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώνεται η τριετής συμφωνίας του Τούρκου Καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι με τον Σκάϊ.

Και ενώ όλα δείχνουν πως θα ανανεωθεί (οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τα σχετικά ραντεβού) τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν και διαφορετικά.

Τα ραντεβού για την νέα συμφωνία και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής έχουν κλειστεί για μετά το Πάσχα.

Δεν θα είναι ένα αλλά πολλά καθώς θα υπάρχει μια αρχική συμφωνία και μετά θα ξεκινήσουν οι επιμέρους διαπραγματεύσεις για δωροθεσίες, ποσοστά στις διαφημίσεις, προγράμματα, κόστη κτλ, κτλ…

Στον ΑΝΤ1 λοιπόν καραδοκούν. Και ετοιμάζουν πρόταση μαμούθ στον Τούρκο Καναλάρχη ώστε το «Voice» να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 μαζί με όλο το υπόλοιπο πακέτο των προγραμμάτων μαζί φυσικά με το «Survivor».

Είναι γνωστό πως από πέρσι έχει μετακινηθεί σε νευραλγική θέση στον ΑΝΤ1 Τουρκάλα στέλεχος πρώην «δεξί χέρι» του Ιλίτζαλι στην εταιρία παραγωγής του.

Γνωρίζει τον τρόπο που σκέφτεται και αποφασίζει ο Τούρκος και είναι αυτή που θα είναι ο «συνδετικός κρίκος» για να γίνει η επαφή. Βέβαια πριν από λίγους μήνες ο Τούρκος και ο ΑΝΤ1 ήταν στα «μαχαίρια» με τα εξώδικα κατά του «Nomads».

Ολα αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία when money talks

Επιμένω βέβαια πως ο Σκάϊ έχει το προβάδισμα για ανανέωση της συνεργασίας ωστόσο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν εφόσον αυτή τη στιγμή που σας γράφω δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μόνο εδώ. Ο κολλητός του νεκρού καπετάνιου “καίει” τη “Μαύρη χήρα”.

Δολοφονία Μιχαήλ. Έπιασαν πρίν απο λίγο τρία αδέρφια. Ληστεία, συμβόλαιο, η ναρκωτικά το κίνητρο;