Αποκλειστικό. Προβάδισμα Ευαγγελάτου στην κούρσα διαδοχής της Κοσιώνη

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει προβάδισμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όσον αφορά στο πρόσωπο που θα παρουσιάζει το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ από τη νέα χρονιά και το οποίο μάλλον θα μετακινηθεί στις 7.00 όπως επιθυμεί ο νέος διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος.

Ο Αντώνης Σρόϊτερ έχει συμβόλαιο με τον Alpha το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είναι τετραετές δηλαδή λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Βέβαια η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Alpha μπορεί να φέρει αλλαγές αυτό όμως θα γίνει μόνο εάν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Ο Αντώνης Σρόϊτερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι και ενώ οι συζητήσεις για την πώληση του καναλιού από τον Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν σε εξέλιξη.

Όπως και να ‘χει ακόμη και το συμβόλαιο να «σπάσει» ο Σρόϊτερ αυτή τη στιγμή έχει υψηλότερο κασέ από τον Ευαγγέλατο για τον απλό λόγο ότι παρουσιάζει το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την άλλη πολλοί είναι αυτοί εντός Σκάϊ που υποστηρίζουν πως μόνο ο Ευαγγελάτος μπορεί να κάνει ένα λαϊκό κοινωνικό δελτίο απέναντι στον Σρόϊτερ.

Και φυσικά οι εκλογές θα έχουν τελειώσει, το αποτέλεσμα θα έχει κριθεί οπότε το κοινωνικό δελτίο θα ταιριάξει πλήρως με το προφίλ του Σκάϊ.

Στους υποστηρικτές του Ευαγγελάτου είναι δύο πολύ υψηλά στελέχη που επέμεναν κόντρα στους υπόλοιπους για τη μεταγραφή της Στεφανίδου και βέβαια δικαιώθηκαν μιας και η «Τάτι» με το κοινωνικό ρεπορτάζ τριπλασίασε φέτος τα νούμερα της -σύνολο κοινού-και σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών είναι πρώτη στη ζώνη της.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ο Αντ1 ανοίγει σαμπάνιες. Tο “Μη ψαρώνεις” χτύπησε στα ίσα το “Τατουάζ”. Τραγικές αποδόσεις του “Power of Love”

Βακιάρος-Διαμάντης: Η νοσταλγία των νικητών του Masterchef και η συμβουλή στους νέους