Έσκασε ΤΩΡΑ. Ζευγάρι αντρών προσπάθησε να υιοθετήσει παράνομα παιδί…

Μια άκρως σοβαρή και πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται ενώπιον των Διωκτικών Αρχών και συγκεκριμένα του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου, που αφορά εμπορία παιδιού με σκοπό την παράνομη υιοθεσία βρέφους από ζεύγος ανδρών στην Κύπρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του REPORTER, ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας προσώπων προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη μιας αλλοδαπής γυναίκας από τις Φιλιππίνες, έπειτα από πληροφορίες ότι κατά το 2017 έφερε από τις Φιλιππίνες στην Κύπρο ένα βρέφος, του οποίου παρουσιάστηκε ψευδώς ως βιολογική του μητέρα, με σκοπό την παράνομη υιοθεσία του.
Όπως μας αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μας, η αλλοδαπή μετά τη σύλληψη της παραδέχθηκε ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα του βρέφους, ενώ ανέφερε πώς το έφερε στην Κύπρο «κατά παραγγελία» του ζεύγους αντρών, οι οποίοι έκτοτε το έχουν υπό την φροντίδα τους.
Ενόψει των πιο πάνω η Αστυνομία προχώρησε επίσης στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των δύο αντρών οι οποίοι καταζητούνται από τις Αρχές, εφόσον μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν.
Η αλλοδαπή αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Η Μενεγάκη παίρνει την πρωτιά τον Γενάρη.

“My Style rocks”. Ο Χριστός και η Παναγία. Κι όμως είναι η Εύα Μπάση τραγουδίστρια