Η συνέντευξη της Μπέλλα στον Αρναούτογλου που κόπηκε στο μοντάζ. Η υποκρισία και το θέατρο (Βίντεο)

Οι θεατρινισμοί της Σκορδά και οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Αρναούτογλου για τη στάση του απέναντι στην ατάκα της Μπέλλα περί “χαστουκίων” απο τυχάρπαστες πανελίστριες, μόνο γέλια μου προκαλούν. Και δυστυχώς μου δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στη σημερινή τηλεόραση. Μια τηλεόραση γεμάτη απο ημιμαθή παιδάκια, άσχετα με την δουλειά που έχουν ημερομηνία ληξεως και δεν το ξέρουν.

Και το γράφω έτσι καθώς διαπιστώνω καθημερινά πώς υπάρχουν άνθρωποι άσχετοι, με απωθημένα και πολλά κόμπλεξ και οπισθοβουλία.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε την αλήθεια της περιβόητης ιστορίας με την ατάκα της Μπέλλα για τα χαστούκια και τις πλαστικές. Μια αλήθεια που όλοι απέκρυψαν. Όλοι έκοψαν στο μοντάζ.

Γιατί μπορεί η Μπέλλα να είπε την μαλακία της, να μην κατάλαβε πού ήταν και πόσος κόσμος την παρακολουθούσε, να μην αντιλήφθηκε το αρνητικό μήνυμα που πέρασε για τις γυναίκες και την παθητική βία, αλλά η Μπέλλα… είναι η Μπέλλα.

Μοντέλο είναι παιδιά. Δεν είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί. Είναι θέμα παιδείας; ΝΑΙ. Είναι θέμα ανατροφής; ΝΑΙ. Είναι θέμα κριτηρίου; Απόλυτα.

Όμως υπάρχει μια αλήθεια. Η αλήθεια είναι πώς και ο Αρναούτογλου αντέδρασε και η ίδια το μάζεψε μετά.

Υπάρχει και μια άλλη αλήθεια. Πώς η αποσπασματική χρησιμοποίηση ενός γεγονότος συνιστά μισή αλήθεια. Κάτι που είναι χειρότερη απο το πιο άσχημο ψέμα.

Ο Άρνι είναι ενας παρουσιαστής που έχει κάνει λάθη. Ένας παρουσιαστής που είναι σοούμαν και όχι δημοσιογράφος, ένας παρουσιαστής ωστόσο που ειδικά στην συγκεκριμένη στιγμή δεν έμεινε απαθής. Αντέδρασε. Όπως αντέδρασε και η Μπέλλα λέγοντας πώς ναι μεν έζησε την εμπειρία αλλά καταδικάζει την βία και είναι καλό να λύνονται οι όποιες παρεξηγήσεις με τα λόγια.

 

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί η συγκεκριμένη πανελίστρια που μου διαφεύγει το όνομα της επιτέθηκε στον παρουσιαστή. Προφανώς κάτι άλλο παίζει. Κάτι προσωπικό. Κάτι που ξέρω αλλά δεν είναι της παρούσης να το μοιραστώ μαζί σας.

Δεν καταλαβαινω γιατί η Σκορδά… που είναι στο ίδιο μαγαζί με τον Άρνι δεν έπαιξε όλο το απόσπασμα… και επιδόθηκε σε θεατρινισμούς…

Αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο για να μην πω κάτι χειρότερο να κρίνεις κάτι χωρίς να το έχεις πρωτίστως παρακολουθήσει. Κι επειδή δεν το είδατε απο την τηλεόραση… δείτε το απο μένα…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“My style Rocks” Gala. Ποια αποχωρεί και ποια παίρνει τα 2500 ευρώ. (Spoiler)

Αναβολή για Μαζωνάκη. Σάρωσαν Νότης-Πάολα…στα ρηχά Πλούταρχος-Ασλανίδου.