Τα Χριστούγεννα της Καρύδα στον ψυχολόγο και ο όρκος στην κόρη της

Δεν σας κρύβω πώς για μια ακόμη φορά κατάλαβα πόσο μεγάλη ανικανότητα υπάρχει στο Ελληνικό διαδίκτυο. Σε ένα διαδίκτυο που ακόμη και μεγάλες ιστοσελίδες όπως και πολλές “μικρές” αρέσκονται στο να κλέβουν τις ειδήσεις μας χωρίς να αναφέρουν την πηγή. Κάτι που εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ. Τιμώ την πληροφορία και το ρεπορτάζ και αναφέρω πάντα ητν πηγή.

Εδώ και πέντε ημέρες που έβγαλα πρώτος και χωρίς αράχνη τις φωτογραφίες απο την πρώτη εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα σε γνωστό στέκι στον Πειραιά συνέβη κάτι μοναδικό. Και συνάμα φτηνό.

Η πρώτη έξοδος της Καρύδα μετά το φονικό. Στον Πειραιά άβαφη και νωθρή (Εικόνες)

Δεν υπάρχει ιστότοπος που να μην έχει κλέψει την εικόνα. Γιατί; Διότι είναι παπατζήδες…

Μόνο το “Πρώτο Θέμα” μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει το ρεπορτάζ βάζοντάς… ώς όφειλε ενεργό λινκ απο το nassosblog.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ως προς το ρεπορτάζ … θέλω να μοιραστώ μαζί σας τώρα τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του μοντέλου μετά την δολοφονία του συζύγου της. Η Βικτώρια καθημερινά λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ενώ επισκέπτεται τρείς φορές την εβδομάδα τον ψυχολόγο της. Οι ώρες με τα παιδιά της είναι πολύ δύσκολες.

Το κενό του πατέρα ειδικά στην μεγάλη κόρη είναι τεράστιο. Ζητάει συνέχεια τον μπαμπά της. Ο μικρός δεν έχει καταλάβει και πολλά. Ωστόσο μεγαλώνοντας η Βικτώρια θα τον ενημερώσει. Τόσο αυτόν αλλά και την μεγαλύτερη κόρη της.

Οι δυο κολλητοί του Γιάννη βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Ωστόσο επικοινωνούν μέσω της τεχνολογίας με την οικογένεια και μάλιστα έστειλαν και δώρα για στα παιδιά.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ορκίστηκε στην μεγάλη κόρη ότι θα βρεί αυτόν ή αυτους που έκαναν κακό στον μπάμπά της.

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά.

Άντε. Αντιγράψτε με πάλι…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκλειστικό: Σειρά η ζωή της Καρέζη με πρωταγωνίστρια την Γερονικολού

Κατερίνα Καινούργιου. Τέλος η κοινή φωτογραφία με το Νάσο στην “επαφή” της. Έβαλε τον Παππού της