Τα δυο θανάσιμα λάθη της Ελένη Τοπαλούδη. Το βρώμικο παρελθόν και η έρευνα

Το ρεπορτάζ δεν σταματάει. Και σε αυτό το πλαίσιο έχουμε την τύχη να μιλάμε με πολλούς. Ανθρώπους που είτε εμπλέκονται στην ιστορία άμεσα (Δικηγόροι-συγγενείς) είτε έμμεσα, αναλυτές, εγκληματολόγοι, άντρες της αστυνομίας.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για δυο λάθη. Δυο θανάσιμη λάθη. Το ένα αφορά στην απόφαση της να πάει μαζί τους στο σπίτι. Μόνη. ΛΑΘΟΣ. Πόσο μάλλον πολλά χιλιόμετρα μακριά απο το σπίτι της σε απομονωμένη περιοχή.

Το δεύτερο λάθος είναι τα όσα τους είπε όταν αρνήθηκε. Αυτό το: “θα το πω στον μπαμπά μου και θα πάρω την αστυνομία” που σύμφωνα με τον πατέρα της είπε… είναι προφανές ότι θόλωσε το μυαλό των δραστών.

Και το ερώτημα είναι καθολικό. Είπε ΟΧΙ και συνέβη όλο αυτό; Αντέδρασε σε κάτι που είδε; Τους έκανε να νιώσουν ευάλωτοι τους ψευτονταήδες και αποφάσισαν να την κάνουν να σωπάσει; Πέρα απο τον “μπαμπά” και την “αστυνομία”, μήπως είπε και κάτι άλλο που γνώριζε και θα τους εξέθετε;

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου είναι μεγάλη. Και θα συνεχιστεί. Για κάποιους αστυνομικούς που είναι γονείς, η υπόθεση αυτη αποτελεί προσωπικό στοίχημα τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς αυτή η έρευνα αναμένεται να “ακουμπήσει” κι άλλους. Όσο ψηλά κι αν είναι αυτοί… και όσο κοντά στους δυο δράστες.

Κάποιες καταθέσεις είναι πολύ κατατοπιστικές για την δράση των δυο στο παρελθόν…

Και μην ξαφνιαστείτε αν δείτε τα δυο μπουμπούκια να κατηγορηθούν και για άλλα αδικήματα…

Απο προσβολές γενετήσιας ελευθερίας και προσβολή προσωπικότητας μέχρι και ναρκωτικά και άλλα…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η παρουσιάστρια, η φωτογραφία που έλαβε στο Instagram και η ενόχληση on-air! 

Δολοφονία Τοπαλούδη. Ο Αλβανός μέσα απο τις φυλακές Αυλώνας: “Αφού με χτύπησαν με βίασαν”