Πρεμιέρες. Μαζώ vs Αδαμαντίδη. Ποιος πήγε καλύτερα… (Εικόνες)

Οι τελευταίες πρεμιέρες έγιναν χθες το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης ο Νίκος Κουρκούλης και η Άντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελλη Κοκκίνου και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Οι «παλιοί» της νύχτας που είχαν προβλέψει πως ο Θέμης δεν θα μπορέσει με το συγκεκριμένο σχήμα να κρατήσει το μεγάλο μαγαζί της Συγγρού και κακώς έφυγε από τα Βόρεια που είχε τους θαμώνες του, επιβεβαιώθηκαν.

Η σάλα κάτω είχε πίσω άδεια τραπέζια ενώ στους εξώστες δεν υπήρχε ψυχή. Πολύ καλύτερα πήγε ο Μαζώ μιας και το μαγαζί (μικρότερο από αυτό του Αδαμαντίδη) ασφυκτιούσε από κόσμο, ωστόσο μεγάλες καταναλώσεις δεν έγιναν.

Ούτε στα ποτά ούτε στα λουλούδια. Τα σχήματα φέτος το χειμώνα είναι τα περισσότερα από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση. Και όπως μου έλεγε νωρίς σήμερα το πρωί γνώστης της βραδινής αγοράς «Τι ψάρια πιάνει ο καθένας θα φανεί τις δύο πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς».

Ο ίδιος άνθρωπος προβλέπει πως το ένα στα τέσσερα μαγαζιά μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα έχει κλείσει. Προσθέτοντας πως οι πιο πονηροί έχουν ήδη καβατζώσει κοπές πιτών και χορούς για Γενάρη, Φλεβάρη και Μάρτη. Θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αιτία μια γυναίκα; Του «άνοιξε” το κεφάλι με μεταλλική βέργα στο Αγρίνιο!

Αυτός είναι ο Γιάννης Μοτσάνος. Ο 25χρονος που δεν έχει δώσει-απο χθές- σημεία ζωής