Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελο του Αγγελίδη (Τελευταία νέα)

Τέτοια ώρα ήταν πέρσι όταν πληροφορηθήκαμε όλοι τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017.

Ένας οδηγός Λεωφορείου κάνει μια απότομη κίνηση, χτυπάει με το πίσω μέρος του μεγάλου οχήματος τη μηχανή που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος και απο εκείνη την ημέρα όλα αλλάζουν. Για τον παρουσιαστή την γυναίκα του τον γιό του την οικογένεια του.

Ένας χρόνος. Ένας χρόνος αγώνα. Με τον 7χρονο πλεόν γιό του να προσπαθεί να απανήσει στα χιλιάδες παιδικά “γιατί” που του έρχονται στο μυαλό. Και την γυναίκα του Κωνσταντίνου παρά τα προβλήματα, είτε αυτά είναι οικονομικά είτε εξαιτίας των αστοχιών στην θεραπεία του, να στέκεται δίπλα του συνεχώς.

Ο Κωνσταντίνος σε 7 ημέρες έχει γενέθλια. Γίνεται 45 ετών. Και όπως μαθαίνω τα γενέθλια του θα τα περάσει στη μονάδα αποκατάστασης στην περιοχή του Κορωπίου.

Δυστυχώς η αποκατάσταση του έχει φρενάρει πολλές φορές. Τη μία η αστοχία του μοσχεύματος στο κεφάλι, την άλλη η παύση στην εργοθεραπεία, καθυστερούν παραπάνω την επανένταξή του.

Μια επάνοδος που αναμένεται να αργήσει πολύ.

Δεν είναι αλήθεια ότι θα δεί τον γιό του στις 2 του Γενάρη. Η γυναίκα του παρουσιαστή δεν θέλει ακόμη να συναντηθεί ο γιός με τον μπαμπά του. Κι αυτό γιατί η εικόνα του Κωνσταντίνου δεν είναι καλή. Και δεν θέλει η εικόνα αυτή να μείνει στο μυαλό του γιού της.

Ευχόμαστε στην οικογένεια “Καλα Χριστούγεννα” όσο καλά μπορεί να είναι και δύναμη…

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ. Σε βοηθητικό ρόλο και όχι με εκπομπή στον ΑΝΤ1 ο Χανταμπάκης.

Τηλεθέαση. Στις δύσκολες ημέρες του Δεκέμβρη η Κουτσελίνη είναι πάνω απο τη Μενεγάκη