Νίκος Χατζηνικολάου. Ο καρκίνος, το ανεύρυσμα τα κλάματα της Τσολακάκη και τα ψεύτικα μαλλιά

Τα γνώριζα εδώ και καιρό αυτά τα μαντάτα. Όμως σεβόμενος την περιπέτειά του δεν έγραψα λέξη. Και το ήξερε καλά. Και το σεβάστηκε. Με το Νίκο μας συνδέουν πολλά. Πέρα απο τις κοινές καταβολές μας. Και τον εκτιμώ πολύ και ώς άνθρωπο αλλά ώς δημοσιογράφο. Είναι μάγκας. Και πίσω απο την πολύ προσεγμένη εικόνα του κρύβει ένα αλάνι που με τον τρόπο του πάντα καταφέρνει να το “περάσει”.

Μαθήματα ζωής δίνει μέσα από συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

 

Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το έβαλε κάτω: «την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα,

κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νεκρός ο επιχειρηματίας Γιώργος Κεφαληνάκης. Τώρα η κηδεία του

“Σήκωσαν” με φορτηγό όλα τα μανουάλια και οτιδήποτε χάλκινο υπήρχε στο Ναό!