Νεκρός απο εγκεφαλικό ο Μιχάλης Πιλάτος. Λίγη ώρα μετά «έφυγε» και η μητέρα του

Ποιος γράφει τα πιο στενάχωρα σενάρια; Η ίδια η ζωή. Και όταν καλείσαι να μεταφέρεις μια τόσο θλιβερή είδηση δεν μπορείς να είναι ουδέτερος. Τα συναισθήματα είναι πολλά.

Θλίψη, στεναχώρια, θρήνος.

Ο θάνατος του Μιχάλη Πιλάτου, ο οποίος ήταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο έσκασε ωσαν βόμβα στους φίλους του.

Ο Μιχάλης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο σπίτι του και επρόκειτο να συνεχίσει την θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, φίλοι του Μιχάλη Πιλάτου, είχαν ξεκινήσει συγκέντρωση χρημάτων μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να τον ενισχύσουν οικονομικά για να συνεχίσει τις θεραπείες του, καθώς μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Πιλάτος λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο, πνίγηκε προχθές ενώ έτρωγε, λόγω δυσκολίας στην κατάποση.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η προσωπική του σελίδα στο facebook γέμισε από μηνύματα φίλων και γνωστών που αποχαιρετούσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον Μιχάλη Πιλάτο.

Ο Μιχάλης, ήταν ένας κοινωνικός και δραστήριος άνθρωπος, γνωστός στον κόσμο της διασκέδασης της Μυκόνου και της Ρόδου αλλά και στη Μεσαιωνική Πόλη για την κοινωνική προσφορά του εντός των τειχών.

Όπως λένε οι φίλοι του, ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα στον φτωχό, στον άπορο και μοιραζόταν ακόμα και τα λίγα χρήματα που είχε με όσους είχαν ανάγκη.
Τα μηνύματα στην προσωπική του σελίδα είναι πολλά:

«Φιλαράκι τουλάχιστον γελούσες πριν απο λίγο που σε είδα. Θα σε θυμόμαστε με την καλή σου την καρδιά και τις φωνές σου και τον ιδιαίτερο σου χαρακτήρα για πάντα. Βοηθούσες όσους μπορούσες, όπως μπορούσες. Πάντα με έβαζες να τρέχω για τους αδύναμους, τους πρόσφυγες, τα παιδάκια, τους φτωχούς στην Παλιά Πόλη. Πάντα έκανες φασαρία όταν έβλεπες αδικίες. Σε φοβόντουσαν μην αρχίσεις τις φωνές γιατί δεν ήξεραν πώς να σου απαντήσουν, μιας και φώναζες για τα σωστά. Εύχομαι τώρα να βρεις την ηρεμία και εσύ μετά απο την τόσο πολυτάραχη ζωή σου. Αξέχαστος».
«Ο Μιχάλης που πάντα ήταν δίπλα στον κάθε φτωχό, σε κάθε άπορο, να τρέξει να βοηθήσει. Ο Μιχάλης που πάντα έτρεχε να δώσει φαγητό στον κάθε πεινασμένο και ας μην έτρωγε αυτός, να δώσει το χαρτζιλίκι του και ας μην είχε ούτε τσιγάρα να πάρει. Ημουν περήφανη για σένα, θα μου λείψεις Μιχαλάκη μου. Καλό παράδεισο φίλε μου, στην γειτονιά των αγγέλων!».
«Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που ζήτησε βοήθεια και δεν ήταν εκεί. Όποιος και να ήταν. Όπως και να ήταν. Ανοιχτή καρδιά και σπίτι πάντα….».

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μιχάλη Πιλάτου έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Πηγή: dimokratiki

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκ. Με εγκεφαλικό στο “Γεννηματάς” ο John Elegance

Στο Πήλιο η “γυναίκα χωρίς όνομα” του Αντ1. Δείτε εικόνες…