Κι όμως είναι αλήθεια. Από τις πίστες της Αθήνας … σε οίκο ανοχής στη Λάρισα

Την ιστορία μου την διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια άνθρωπος της νύχτας που ταξιδεύει ανά την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Η πάλαι ποτέ καλλίγραμμη καλονή με την μέτρια φωνή ξεκίνησε την μουσική της πορεία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία στις αρχές του 2000 κατέβηκε στην Αθήνα.

Κατάφερε για δύο τρεις σεζόν να δουλέψει καλά μέχρι που καθιερώθηκε και ως πρώτο γυναικείο όνομα δίπλα σε λαϊκούς τραγουδιστές σε μικρομεσαία πίστα που λειτουργούσε τότε στην λεωφόρο Συγγρού.

Σήμερα έχοντας γίνει από μελαχρινή ξανθιά και έχοντας βάλει περισσότερα από 15 κιλά εργάζεται ως ιερόδουλη σε στούντιο της Λάρισας.

Με άλλο όνομα φυσικά. Και δύσκολα μπορεί κανεί να την αναγνωρίσει καθώς δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του φρέσκου κοριτσιού που λανσαριζόταν τότε ως η νέα λαϊκή φωνή σε ραδιόφωνα και στις πίσω σελίδες των περιοδικών.

Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Όπως λένε όλοι όσοι την γνώριζαν τότε δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα για την προσωπική της ζωή ούτε πέρασε από κρεβάτια για να κάνει καριέρα. Τώρα όμως λίγο πριν τα πενήντα της εκδίδεται κανονικά και από έμαθα το κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δολοφονία Τοπαλούδη. Σας τα έγραφα. Το DNA δείχνει γενετικό υλικό του Αλβανού στο φονικό όπλο

Δολοφονία Τοπαλούδη. Η επόμενη ημέρα μετα τον ξυλοδαρμό του Αλβανού και η δικογραφία