Έξαλλη η Σπυροπούλου. Το κρυφό δοκιμαστικό της Μπάγιας και τα νεύρα…

Σήμερα εκτός απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σκάϊ η Μπάγια Αντωνοπούλου για την παρουσίαση του «Survivor Panorama». Η Μπάγια έκανε όχι ένα αλλά δύο κρυφά δοκιμαστικά και πήρε τελικά το …εισιτήριο για την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής που θα στηρίξει το ριάλιτι του Σκάϊ.

Η Σπυροπούλου δεν κλήθηκε καν για δοκιμαστικό ενώ για το θέμα αυτό επιχείρησε να κάνει προσέγγιση με στέλεχος του Σκάϊ αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Το θέμα όμως έχει και συνέχεια…

Μαθαίνοντας τις φήμες αρχικά για την Σταμάτη και μετά για την Αντωνοπούλου η Queen Dina προτίμησε να μιλήσει απευθείας με στελέχη της Acun Medya – κάποιοι λένε χωρίς να επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε επικοινωνία και με τον πρόσφατα χωρισμένο Τούρκο ιδιοκτήτη της εταιρίας Ατζούν Ιλίτζαλι.

Και κάποια στελέχη της εταιρίας την διαβεβαίωναν πως αυτήν θέλουν για παρουσιάστρια. Όμως σε αντίθεση με το «Survivor» στο «Survivor Panorama» ξεκάθαρα το πάνω χέρι στις αποφάσεις το έχει ο Σκάϊ μιας και η εκπομπή είναι εσωτερική παραγωγή του σταθμού.

Όταν η Σπυροπούλου έμαθε για τα κρυφά δοκιμαστικά αλλά και την απόφαση του καναλιού να αναθέσει στην Μπάγια την εκπομπή έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε τα νεύρα της ούτε την οργή της. Θα υπάρξει γι’ αυτήν κάποιος άλλος ρόλος στο «Survivor»; Μάλλον απίθανο προς το παρόν…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το στούντιο της εκπομπής του Φουρθιώτη (Εικόνες)

Βρέθηκε η 18χρονη Μαριάννα που είχε εξαφανιστεί. Η συγκλονιστική έκκληση του πατέρα της