Το ρεπορτάζ είναι απο τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Και απο τα στοιχεία προκύπτει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Τι εννοώ; Φαίνεται ότι το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία πυκνώνει καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων εστάλησαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου στα κινητά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την άρση προέκυψε ότι η φοιτήτρια δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με τους δύο κατηγορούμενους. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς υποτίθεται ότι η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.
Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου και στο Messenger, καθώς εκεί θα υπάρχουν λογικά και γραπτά μηνύματα, από τα οποία θα μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες.