Δολοφονία Τοπαλούδη. Άνοιγουν τα στόματα στη Ρόδο. Οι βιασμοί και οι εκβιασμοί…

Απο την πρώτη στιγμή που έσκασε η είδηση της δολοφονίας της άτυχης Φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σας γράφω ότι θα βγούν πολλά…

Και όσο περνάει ο καιρός τα στόματα ανοίγουν.

Μια νεαρή κοπέλα έζησε, όπως καταγγέλλει στα χέρια του Έλληνα δράστη εφιαλτικές στιγμές. Της εμφανιζόταν ως φίλος. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Το κορίτσι δε φανταζόταν ότι θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
«Με πήγε στην παραλία και εκεί μου έπιανε το κεφάλι,  είχε βάλει τα χέρια του στα πόδια μου  και με πλησίαζε για να κάνουμε κάτι. Εγώ σπρωχνόμουν και αυτός με πίεζε από το κεφάλι για να με φιλήσει και του είπα θέλω να φύγουμε και άσε με ήσυχη και αυτά. Φώναζα του έλεγα άσε με θέλω να πάω σπίτι. Αυτός πάλι προσπαθούσε, τα χέρια του δεν τα έβγαζε από τα πόδια μου ήταν σαν να με έπνιγε με κάποιον τρόπο», λέει.
“Δύο ημέρες πριν σκοτωθεί η κοπέλα, με παίρνει τηλέφωνο.  Δεν απαντάω και μετά με παίρνει τηλέφωνο στο messenger. Μου λέει μικρή πού είσαι; Του λέω σπίτι γιατί;

Και μου λέει θες να πάμε βόλτα είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Έλα να πάμε μια βόλτα και δεν θα αργήσουμε. Θα πάμε σπίτι μου να αράξουμε. Στο σπίτι του στους Πεύκους», αποκαλύπτει.
Μία άλλη κοπέλα μας αποκάλυψε ότι έζησε στο σπίτι στους Πεύκους τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με την Ελένη τον περασμένο Οκτώβριο. Εκείνη όμως είναι τυχερή. Ξέφυγε. Ο Αλβανός, όπως καταγγέλλει, τη χαστούκισε: «Με παίρνει ο …… και με βάζει στο αμάξι και κλειδώνει τις πόρτες και καλά έτσι να μην μπορώ να βγω. Μετά πήγαμε προς το σπίτι του και σταματήσαμε σε ένα φούρνο και πήρανε μπύρες και πήγαμε σπίτι του».

Στην ερώτηση αν τρόμαξε, απάντησε:
«Λογικό είναι. Με πήγαν στο δωμάτιο, έλεγα όχι δεν θέλω το ένα το άλλο  και εκεί που έλεγα όχι ο …. μου κάνει ξέρω εγώ αν δεν κάνεις αυτό και αυτό δεν φεύγεις από εδώ. Και μετά ο (…) μου δίνει ένα χαστούκι. Μου κάνανε μην κουνηθείς, κάτσε εκεί πέρα και τώρα έρχομαι».
Όσο για το πώς κατάφερε και ξέφυγε; «Τους λέω αν δεν με αφήσετε, θα σας κάνω μήνυση και εκεί ο ….τρόμαξε και κάνει καλά έλα να σε γυρίσουμε. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

 

 

 

 

 

Πηγή; Ροδιακή

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκλειστικό. Η Γαρμπή έστησε κόσμο σε εξτραδάκι στη Νίκαια της Γαλλίας (Φωτό-Βίντεο)

Έσκασε τώρα. Οικιακή βοηθός “σήκωσε” το σπίτι εύπορης οικογένειας