Δικόγραφο Βόμβα για την υπόθεση Ριχάρδου. Ο Φουρθιώτης και ο Καλημέρης

Ένα ακόμη δικόγραφο για την υπόθεση Ριχάρδου μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας. Και το κάνουμε καθώς μας αρέσει υποθέσεις που κάποιοι ξεχνούν εμείς να τις σκαλίζουμε.

Μια απο αυτές και η υπόθεση Ριχάρδου. Μια υπόθεση που ενέπλεξε τον Φουρθιώτη και τον “κρέμασε” στις εφημερίδες χωρίς-εκ του αποτελέσματος- να έχει καμία σχέση με όσα οι εμπλεκόμενοι κατηγορήθηκαν και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο έγγραφο αυτό προκύπτει ξεκάθαρα πώς ο Φουρθιώτης μετά την αποχώρηση του απο τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή εκχώρησε τη σύμβαση με τον Ριχάρδο στην Εταιρεία “Ραδιοτηλεοπτική”. Την εταιρεία που είναι πίσω απο το Open.

Ουσιαστικά τι λέει το εξώδικό; Πώς η εταιρεία απολάμβανε των εσόδων απο τη διαφήμιση που είχε κλείσει ο Φουρθιώτης και παράλληλα δεν κατέβαλε στον Μένιο-δυνάμει της σύμβασης- το ποσοστό του απο την συμφωνία. Κάτι που σημαίνει σε πραγμτικούς αριθμούς το ποσό των 86.800 ευρώ.

Σας το έγραφα εδώ και μέρες…

O πόλεμος Φουρθιώτη-Open δεν σταμάτησε με την αποχώρηση του απο το κανάλι…

 

One Comment

Leave a Reply
  1. Έτσι κάνουν άλλοι κλείνουν τις δουλειές και φέρνουν τα νούμερα και άλλοι τσεπώνουν τα χρήματα, πολύ καλά θα κανει ο κ.Μενιος να τον τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι την Σιβηρία ας πούμε….

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι ψευτόμαγκες του πληκτρολογίου και τα αισχρά σχόλια στη φωτό της Βεάζογλου! 

Αυτο το ξέρατε; Παρουσιαστές του Alpha είναι ζευγάρι! Στόλισαν και δέντρο μαζί (Εικόνες)