Δικηγόρος αποκαλύπτει στο Facebook: “Αυτοί σκότωσαν και έκαψαν τη Λαγούδη”

“Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και η επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της. Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας. Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλτησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις. Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω.

Κωνσταντίνος Αν. Ζώης
Δικηγόρος”

 

 

Με αυτό το πόστ χθές το πρωϊ ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζώης αποκάλυψε τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην υπόθεση Λαγούδη και ανέτρεψε την μέχρι πρότινος εικόνα που είχε ο κόσμος περι αυτοκτονίας. Μάλιστα πήγε λίγο παρακάτω γράφοντας πώς η υπόθεση βρίσκεται πλεόν στα χέρια της ανακρίτριας η οποία θα καλέσει σε απολογία τους υπόπτους, προκειμένου να αποφασίσει αν θα τους προφυλακίσει ή όχι.

Η υπόθεση της Λαγούδη μας έχει απασχολήσει πολύ. Και μάλιστα σας γράφαμε απο το καλοκαίρι πώς τόσο ο Οκτώβρης αλλά και η περίοδος κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι κομβικές για την εξέλιξη της.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα γράψαμε απο χθές. Αυτός είναι ο νεκρός Μάνος Μαλτεζάκης. Ήταν 22 ετών.

Σοκ. Εκτέλεσαν χθες το βράδυ πισώπλατα 18χρονο στην Καβάλα (Εικόνα)