Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη Δολοφονία της Τοπαλούδη. Ο βιασμός και οι επαφές

Τι είπε χθες ο θείος της άτυχης Ελένης; Πως το κοριτσι βιάστηκε απο τρία άτομα. 

Τι εννοεί όταν λεει εμπλέκεται και τρίτο άτομο; 

Προφανώς οτι κάποιος απο αυτούς που προέβησαν σε αυτη την πράξη να εχει σχεση με τους δράστες; 

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης με πολλά απο τα πραγματικά περιστατικά να μην έχουν ακόμη βγει στην επιφάνεια. 

«Πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της άτυχης Ελένης. Η Ελένη πριν από ένα χρόνο είχε βιαστεί από τρεις άντρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της κι όχι μόνη της. Αυτό έγινε μια εβδομάδα αργότερα από το βιασμό, όπου της είπαν οι αστυνομικοί τότε, ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσει.

Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της. “Την μεθύσανε την Ελένη εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας τα εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της, αυτοί οι τρεις άντρες όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει» αποκάλυψε on camera ο δικηγόρος και θείος της Ελένης, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το “μαναφούκι” της Μαγγίρα με την Κυριακή ανέβασε το “My Style Rocks”… αλλά δεν ξεπέρασε την Καγιά

Πριν από λίγο: Έπεσε από ταράτσα του σπιτιού του και σκοτώθηκε…