ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σπυρίδωνας και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αδαμαντίδη. Την Παρασκευή η προσωρινή διαταγή

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage (πρώην Εμπατή) και έχοντας αφήσει στη μέση της σεζόν το σχήμα, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης «απαντάει» με Ασφαλιστικά Μέτρα κατά του γνωστού τραγουδιστή.

 

Η υπόθεση μάλιστα συζητείται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναφορικά με το αίτημα έκδοσης Προσωρινής Διαταγής.

Με την Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων –την οποία δημοσιεύει αποκλειστικά το Nassosblog.gr- ο ιδιοκτήτης του North Live Stage, Σταμάτιος Ευαγγελίδης ζητάει από το Δικαστήριο να υποχρεωθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να παρέχει την εργασία του στο νυχτερινό κέντρο του μέχρι την έκδοση την απόφαση της Αγωγής που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας κατά την διαδικασία των εργατικών διαφορών .

Επίσης αιτείται τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία να διατάσσεται ο διαχρονικός ερμηνευτής να εργαστεί ως επικεφαλής του μουσικού σχήματος του νυχτερινού κέντρου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια που βοηθά ανταγωνιστική ή ομοειδή επιχείρηση, υπονοώντας τη συμφωνηθείσα συμμετοχή του στο σχήμα με την Έλλη Κοκκίνου στο Fever.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων, στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρεται η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους (Από 14-09-2018 έως και την εορταστική περίοδο Πάσχα 2019) με αμοιβή ανερχόμενη στο συνολικό ποσό των ευρώ 3.937,50, στην οποία περιλαμβάνεται και η προσαύξηση για νυκτερινή εργασία. Τονίζει μάλιστα ο επιχειρηματίας, ότι τόσο οι μουσικοί όσο και οι άλλοι τραγουδιστές που θα τον πλαισίωναν επελέγησαν και με τη συναίνεση του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ποια είναι. Ταξιδεύει στην Κύπρο ώς μοντέλο αλλά ο σκοπός της είναι άλλος…

Ελληνίδα παρουσιάστρια αλλάζει επάγγελμα; Θα πρωταγωνιστήσει σε…