Άνω κάτω η Λάρισα. Τα καλλιστεία το μοντέλο η σύλληψη και οι φήμες

Οι διοργανωτές του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς διαψεύδουν ότι η 27χρονη που έκανε «αρπαχτές» στη Λάρισα πήρε μέρος στα καλλιστεία.
Με ανακοίνωση της μέσω πληρεξούσιου Δικηγόρου η διοργανωτική επιτροπή του 5ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η 27χρονη μελαχρινή καλλονή που συνελήφθη πρόσφατα για πορνεία στη Λάρισα είχε πάρει μέρος στη διοργάνωση.

 

Όπως έγινε γνωστό, η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά έχει σπουδάσει γεωπόνος, έχει ύψος 1.83μ. και πήρε μέρος στο ριάλιτι του ANT1.

Να θυμίσουμε ότι η 44χρονη μαστροπός -η οποία επίσης συνελήφθη- είχε συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για να κλείνει τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης, τα οποία κανονίζονταν κάθε Τετάρτη στη Λάρισα με ταρίφα τα 500 ευρώ.
Σας παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση-διάψευση της διοργανωτικής επιτροπής του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς:

«Προ ημερών συνελήφθη στην πόλη της Λάρισας 25χρονο μοντέλο το οποίο σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και τα δημοσιεύματα του τοπικού αλλά και Πανελληνίου τύπου, εκδιδόταν έναντι αμοιβής σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας. Με αφορμή την έντονη παραφιλολογία και προκειμένου να προστατευθεί το κύρος και η ηθική τόσο των υποψηφίων τα οποία συμμετείχαν στον πρόσφατο 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς, όσο και του θεσμού της διοργάνωσης ο οποίος έλαβε χώρα στη Λάρισα την 1η Δεκεμβρίου 2018 με απόλυτη επιτυχία, εκδίδουμε το παρόν δελτίο τύπου με το οποίο δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ υφίσταται μεταξύ του συλληφθέντος μοντέλου και των υποψηφίων τα οποία συμμετείχαν στον 5o Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς.
Επιπροσθέτως ΟΥΔΕΠΟΤΕ το συλληφθέν μοντέλο συμμετείχε στη διοργάνωση μας, ήτοι στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τα διάφορα σενάρια που ορισμένοι ευφάνταστοι διέρρευσαν για δήθεν συμμετοχή στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς του συγκεκριμένου μοντέλου που συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων στη Λάρισα καθότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ σε αυτόν ούτε τώρα αλλά ούτε και στο παρελθόν».
Δικηγορικό γραφείο
Στυλιανός Σούρλας & συνεργάτες

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πόλεμος. Έκοψαν το επίδομα των απόρων καλλιτεχνών.

Δολοφονία Τοπαλούδη. Ντροπή σας Τσογλάνια. Η συνέντευξη για τη “σκοτεινή” ζωή της Ελένης