Το λουκέτο στη “Χαλυβουργική” και ο οικογενειακός εμφύλιος των Αγγελόπουλων

Ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος ανοίγει σφοδρό “πόλεμο” κατά των υιών του, κατά της ΔΕΗ αλλά και κατά της διοίκησης της “Χαλυβουργικής” με φόντο το πρόσφατο “λουκέτο” στην ιστορική βιομηχανία.

Στη σχετική ανακοίνωσή του κατηγορεί τους δύο γιους του, Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο, ότι το ενδιαφέρον τους για τη Χαλυβουργική είναι υποκριτικό και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τον θέσουν στο περιθώριο και να βάλουν χέρι στην περιουσία του.

“Με αυτό τον σκοπό, δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την αγωνία των εργαζομένων και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακόμη σημειώνει ότι έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες και να εισφέρουν χρήματα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως εξάλλου έχει κάνει ο ίδιος στο παρελθόν.

Για τη μεν διοίκηση της Χαλυβουργικής και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΔΣ Γεώργιο Βαρουφάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γεώργιο Σκινδήλια, ο κ. Κ. Αγγελόπουλος αναφέρει ότι ανέμενε επί μέρες να ενημερώσουν την κοινή γνώμη με υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο, αλλά μέχρι στιγμής σιωπούν.

Μάλιστα γνωστοποιεί ότι δρομολογεί τη σύγκληση γενικής συνέλευσης για τη λογοδοσία του διοικητικού συμβουλίου και τη λήψη αποφάσεων για το μέλλον της Χαλυβουργικής. Επίσης, σημειώνει πως αναμένει ενημέρωση από το Δ.Σ. της εταιρείας και τον διευθύνοντα σύμβουλο για τις επί μέρους συνομιλίες της διοικήσεως με τη ΔΕΗ.

Τέλος, κατηγορεί τη ΔΕΗ, η οποία “έχει εισπράξει από τη Χαλυβουργική εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος τις τελευταίες δεκαετίες”, ότι απέρριψε το ρεαλιστικό πρόγραμμα αποπληρωμής της οφειλής (ύψους 31 εκατ. ευρώ) που της προτάθηκε από την διοίκηση της βιομηχανίας, κατόπιν εντολής του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η τραγική απώλεια, η εργασιοθεραπεία και τα σχέδια του Απόστολου Βακάκη

Παντρεύεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής . Το ανακοίνωσε στο Instagram