Είδες τελικά αυτή η μιζέρια τι κάνει ε;
Και πως τα αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας εκθέτουν πολύ κόσμο ε;
Πληροφορήθηκα πώς εντός του Open ζει και βασιλεύει πολύ μιζέρια.
Ενώ η Μαραγκουδάκη προσπαθεί να φτιάξει το πρόγραμμα με τρόπο τέτοιο που να είναι ανταγωνιστικό υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δυο πόλοι εντός καναλιού με “δική τους ατζέντα”.
Είναι οι ίδιοι πόλοι που δεν ήθελαν τον Κοκλώνη να παρουσιάσει τα εορταστικά του καναλιού… και για μια ακόμη φορά έπεσαν έξω με την παλιακή νοοτροπία που κουβαλάνε.
Ο Κοκλώνης με το χθεσινό ταξίδι του στο Μόναχο παρέα με τα “στρουμφάκια” -Τον Στάν και τον Ιακωβίδη- έφερε για πρώτη φορά διψήφιο ποσοστό στο δυναμικό κοινό, πρίν απο τις 00.00.
Οι αποδόσεις του, μπορεί να μην ήταν ανταγωνιστικές σε σχέση με τα άλλα “μαγαζιά” και τις ταινίες που έπαιζαν απέναντι του, αλλά έδειξε πώς το πρόσωπό του σε συνδιασμό με τις εικόνες που μοιράστηκε με το κοινό έχουν δυναμική.
Δείτε τα νούμερα…
Πληροφορήθηκα πώς εντός του Open ζει και βασιλεύει πολύ μιζέρια.
NASSO ΠΟΛΛΉ ΜΙΖΈΡΙΑ
Η μιζέρια είναι ουσιαστικό άρα λλ και η
πολλή αγάπη
πολύ αγαπώ
Κατι που έχει διαψεύσει και επίσημα η Άλκηστης! Επίσης να αναφερθείτε και στα 20αρια που έκαναν χθες ολα τα πρωινά του Open.
Επίσης να αναφερθείτε και στα 20αρια που έκαναν χθες ολα τα πρωινά του Open.