Τηλεθέαση. Μεγάλη ήττα χθές της Μενεγάκη. Πρώτη η Ζήνα… άνοδος για Τατιάνα

Θα μου πείτε τώρα. “Γιατί ασχολείσαι ρε Γουμενίδη με τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά;” Για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι τυπικός. Είναι η δουλειά μου. Η ανάλυση ωστόσο της τάσης που σου δίνουν οι αποδόσεις των εκπομπών, βοηθούν στο να βγάζουμε όλοι μας και εγώ αλλά το κυριότερο εσείς συμπεράσματα για την τάση που υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση.

Στη μεσημεριανή ζώνη αυτό το:  “Η Ελένη έχει κουράσει” αποτυπώνεται πλήρως στις λίστες τηλεθέασης παρα τα νούμερα που κατάφερε να πάρει για ένα διάστημα η Νίτσα με το κλείσιμο του Μέγκα. Ο κόσμος έχει κουραστεί. Και τι ψάχνει; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Πόσες φορές το έχω γράψει; Χιλιάδες.

Γι΄αυτό και χθές-αλλά και την τελευταία βδομάδα- αναζητά πληροφορία, αναζητά επικαιρότητα τόσο στη Ζήνα αλλά και στην Τατιάνα. Το έγκλημα στη Ρόδο και το ενδιαφέρον του κοινού να μάθει τα πάντα για την αποτρόπαια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έστρεψε το κοινό και χθές στην αξιόπιστη Ζήνα η οποία απέσπασε πρωτιά με μικτό ποσοστό στο νεανικό κοινό στο 16,4%, τη μαχητική Τατιάνα-δεύτερη με 15,5%-και άφησε στο τέλος την ανύπαρκτη Μενεγάκη στο 15,2%.

Με δεδομένο ότι η Τατιάνα έχει μεγάλο σε ηλικία κοινό… η άνοδος αυτή στο δυναμικό αποτελεί τεράστια επιτυχία τόσο για την ίδια αλλά κυρίως για την ομάδα της…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φωτογραφία Ντοκουμέντο. Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Κερατσίνι σήμερα τα ξημερώματα

Ρόδος ΤΩΡΑ. Αυτοί είναι οι δράστες και φερόμενοι δολοφόνοι της Τοπαλούδη