Τηλεθέαση. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Παπαδάκης πρώτος εδώ και χρόνια. Είναι και η…

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Τα ίδια νούμερα δεν διαβάζουμε όλοι; Γιατί μάλλον τα ίδια διαβάζουμε αλλά αλλιώς τα κατανοούν κάποιοι. Αναρωτιέμαι κάποιες φορές.

Που είναι η ουδετερότητα και η αντικειμενικότητα κάποιων τηλεοπτικών και καλά συντακτών;

Τι είδους παιχνίδια είναι αυτά που παίζουν και ποιον εξυπηρετούν απο τα περιοδικά τους, όταν γράφουν ανακρίβιες ή αποσπασματικά την αλήθεια; Η οποία επιτρέψτε μου να σας πώ ότι είναι το χειρότερο ψέμα.

Καλώς η κακώς δεν είναι μόνο ο Παπαδάκης πρώτος στην πρωϊνη ζώνη. Είναι και η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha Κύπρου. Και δεν αναφέρομαι σε μια σεζόν ή δυο… αλλά επι δέκα χρόνια σερί.

Ο αυθορμητισμός-μερικές φορές στα όρια βλακείας- και τα μαθήματα που έκανε στην Ελλάδα έχουν κάνει την Χριστιάνα μια “καθαρή” παρουσιάστρια που έχει κερδίσει το κοινό της Κύπρου αλλά και το Ελληνικό διαδίκτυο.

Δεν είναι λίγα τα θέματα που είτε την αφορούν είτε αλιεύονται απο την εκπομπή της, τα οποία διαβάζονται πολύ στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» την περασμένη Παρασκευή “έγραψε” μέχρι και 22,2% στο σύνολο του πληθυσμού.

Παράλληλα όπως φαίνεται και στο πρώτο μέρος του πίνακα ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτος σε τηλεθέαση στο σύνολο της ημέρας με ποσοστό 17,8%. Μπράβο Χριστιάνα.

 

Υ.Γ Φαίνεται πώς η νέα εικόνα σου στυλιστικά και το νέο πάτωμα στο πλατό έφεραν τύχη…

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίν απο λίγο. Έσβησε στην άσφαλτο ο Αντώνης. Χαροπαλεύει η φίλη του

Όλο το παρασκήνιο. Τέλος και η Δούκισσα από τον ΑΝΤ1