Στο σκαμνί στελνει ο Περιφερειάρχης όσους τον μπλέκουν στην δολοφονία της Τοπαλούδη

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος για τη νέα κατασκευασμένη «είδηση» που διακινούν οι συκοφάντες, περί δήθεν συγγένειας του με τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Οι συκοφαντικές επιθέσεις στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου έχουν λάβει διαστάσεις εκστρατείας το τελευταίο διάστημα και αυτό μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η αλληλουχία των κατασκευασμένων «ειδήσεων» κορυφώθηκε με μια πρωτοφανή αθλιότητα που διακινείται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και διαδίδει την συκοφαντία ότι ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είναι ανιψιός του Περιφερειάρχη.

Ως «μονόδρομο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αφού αυτή αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε πολίτη που βρίσκεται στο επίκεντρο εκστρατείας συκοφάντησης.

Η χρονική στιγμή που η εκστρατεία λάσπης και ψεύδους εκδηλώνεται, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού το τελευταίο διάστημα κλιμακώνεται με συνεχείς επιθέσεις ψεύδους που στόχο έχουν το πρόσωπο του.

Σύμφωνα με το rodosreport.gr ο κος Χατζημάρκος καταλήγει: “Η πολιτική αθλιότητα κορυφώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την δολοφονία ενός παιδιού”.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κράμερ εναντίον Κράμερ. Οι Έλληνες δικαίωσαν την Τουρκάλα κι οι Τούρκοι τον…Έλληνα σύζυγό της!

Σκληρές εικόνες. Το κορμί της Ελένης όπως το βρήκαν οι δύτες του Λιμενικού. Τα χτυπήματα και η Ιατροδικαστική έκθεση