“Σήκωσαν” με φορτηγό όλα τα μανουάλια και οτιδήποτε χάλκινο υπήρχε στο Ναό!

Άγνωστοι έχουν βάλει στο στόχαστρο την Εκκλησία των Αγίων Νικοδήμου και Λαζάρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

 

Σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 διαπιστώθηκε ένα ακόμα κρούσμα κλοπής όταν οι ιερόσυλοι δράστες εισήλθαν νυχτερινές ώρες της Παρασκευής στο κοιμητηριακό ναό των Αγίων Νικοδήμου και Λαζάρου και “σήκωσαν” όλα τα μανουάλια και οτιδήποτε χάλκινο υπήρχε στον ναό.

 

Να τονίσουμε πως πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα όπου οι δράστες κλέβουν μανουάλια από Ιερό Ναό καθώς πριν από δυο ημέρες έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο την εκκλησία των Αγίων Πάντων στο χωριό Μάνεση κοντά στην Αγία Τριάδα.

 

Είναι βέβαιο πως οι δράστες επικεντρώνονται στον χαλκό και την πώληση του για λιώσιμο καθώς τους αποφέρει αρκετά χρήματα λόγω του βάρους των συγκεκριμένων αντικειμένων.

 

Οι δράστες όπως και στην προηγούμενη περίπτωση χρησιμοποίησαν φορτηγό ή αγροτικό για να μεταφέρουν τα μανουάλια, ενώ και αυτός ο ναός είναι σε ερημική περιοχή, που τους έδωσε την δυνατότητα να μην γίνουν αντιληπτοί.

 

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που και κατά το παρελθόν επιδίδεται σε τέτοιου είδους κλοπές.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νίκος Χατζηνικολάου. Ο καρκίνος, το ανεύρυσμα τα κλάματα της Τσολακάκη και τα ψεύτικα μαλλιά

Έσκασε τώρα. Καταγγελία για βιασμό 56χρονης στη Ναύπακτο. Το ξενοδοχειο και ο Παππούς