Ριχάρδος-Gate. Στη φυλακή τέσσερις. Ο ένας “έδωσε” τον γνωστό ενεχυροδανειστή

Το ρεπορτάζ τρέχει. Και όλοι περιμένουν τι θα αποφασίσουν οι ανακριτές και οι εισαγγελείς για την τύχη του Ριχάρδου. Ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα. Σας έγραψα νωρίτερα ότι αφέθησαν ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους οι “λοχίες”. Τι γίνεται όμως με τα κεφάλια;

Συγκεκριμένα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος, Τούρκος υπήκοος συριακής καταγωγής. Στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι νόμιμος υπάλληλος στο κεντρικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, στην Πατησίων, ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, εκτιμώντας ρολόγια.

Επιπλέον αρνήθηκε την εμπλοκή του στο κύκλωμα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι εκτελούσε τις εντολές του αφεντικού του, του γνωστού ενεχυροδανειστή.

Επίσης, προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και εξάδελφος του πρώτου. Από την πλευρά του κατέθεσε ότι βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα και υποστήριξε και εκείνος ότι ήταν νόμιμος υπάλληλος καταστήματος της αλυσίδας.

Τέλος, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και δύο που είχαν τον ρόλο του «γυρολόγου» και του συνοδού του χρυσού, από την Ελλάδα στην Τουρκία

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Σαρμπέλ επέστρεψε στην Ελλάδα! Αυτός είναι ο λόγος που γύρισε (Εικόνες)

Τα νυχτοπερπατήματα της Δανάης Παππά και τα “γούστα” με την χορεύτρια (Φωτό)