Ραδιοφωνικός παραγωγός «τα έχωσε» στους τραγουδιστές και μετά κατέβασε την ανάρτηση του

Πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο εγχώριο σταθμό των Fm. Είναι χρόνια στο επάγγελμα αυτό και όπως φαίνεται, δεν «μασάει» τα λόγια του.

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, μέσω της οποίας κατακεραύνωνε τους τραγουδιστές.

Ειδικότερα, σχολίασε τα κακώς κείμενα των πράξεων πολλών γνωστών προσώπων της νύχτας, τα οποία όταν βγάζουν ένα καινούργιο τραγούδι, το δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας «tag» δημοσιογράφους, με σκοπό να προωθήσουν τα τραγούδια τους.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

«Αγαπητοί τραγουδιστές, επαγγελματίες, ταλαντούχοι ή wannabe, κυκλοφορούν 100 νέα τραγούδια αυτή την περίοδο. Φανταστείτε ο καθένας από αυτούς που κυκλοφορεί να μας κάνει tag (όχι επειδή μας γνωρίζει αλλά επειδή κάπου άκουσε πως δουλεύουμε στα media) και να μας έρχονται μαζικά ειδοποιήσεις για τα σχόλια σε όλα αυτά τα posts.Τι νομίζετε ότι πετυχαίνετε με αυτό το μαρκετίστικο «εργαλείο»; Να μας πείσετε να σας παίξουμε ή το αντίθετο; Στην κρίση σας η απάντηση. Εγώ πάντως θα συμβούλευα ή μια διακριτική προσωπική προσέγγιση ή αφήστε κάποιον επαγγελματία να σας κάνει το promo».

Ο λόγος για τον Ελληνοκύπριο Ζήνωνα Ζιντίλη, παραγωγό του Super Fm Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα που ψάξαμε ξανά το προφίλ του, δεν την βρήκαμε, οπότε προφανώς μάλλον μετάνιωσε για τα γραφόμενα του…

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βόμβα. Μετά το κόψιμο της εκπομπής της… επιστρέφει στην TV! Ποια είναι;

Οι «κολλητοί» δράστες της δολοφονίας της Τοπαλούδη έγιναν …εχθροί στην κατ’αντιπαράσταση εξέταση τους – Όλη η στιχομυθία και τα παραμύθια