Ραγίζει καρδιές ο Βότσκαρης. Παλεύει τον καρκίνο και θυμάται τον νεκρό πατέρα του

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά κάνουν λόγο για το μεγαλείο ψυχής. Ωστόσο, τον τελευταίο διάστημα η ζωή του έδειξε τον σκληρό της χαρακτήρα, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτό ανέτρεψε την καθημερινότητα του.
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιώργο Βότσκαρη. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, στην αναφέρεται στον μπαμπά του.
Διαβάστε αυτούσιο το κείμενό του:
«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ταξίδεψε μακριά μας. Πέντε χρόνια μετά την μάχη που έδωσε εκείνος την δίνω εγώ. Ο πατέρας μου μπορεί να έκανε λάθη αλλά το σίγουρο είναι ότι για εμένα και τον αδερφό μου θα έδινε και την ζωή του. Η ζωή μας παίζει παιχνίδια και εμένα επέλεξε να με δοκιμάσει όπως και τον πατέρα μου για να είμαι σίγουρος για το από που πήρα, έτσι εκτός από φάτσα μάλλον τα πήρα από εκείνον όλα. Τώρα εκείνος δεν τα κατάφερε όμως από εκεί που είναι δίνει τα πάντα για να τα καταφέρω εγώ. Θυμάμαι που επειδή ήμουν πολύ αδύνατος μικρός με φώναζε μπακανιαρη και σκέφτομαι ότι στην τελευταία του στιγμή ήμουν εκεί».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η παρουσιάστρια, η πρόταση, η άρνηση και ο Μουτσινάς! Τι συνέβη;

Πόλεμος. Έκοψαν το επίδομα των απόρων καλλιτεχνών.