Πόλεμος. Έκοψαν το επίδομα των απόρων καλλιτεχνών.

Πρόκειται για ένα ηθοποιό, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά και προσπαθεί να βοηθά του άπορους συναδέλφους του. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής 23/12 ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βήχας υποστήριξε ότι ο Δήμος Λεμεσού έκοψε τη στήριξη που προσέφερε στους άπορους καλλιτέχνες.
«Κόβεται η στήριξη των άπορων καλλιτεχνών απο το Δήμο Λεμεσού, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου και της Προέδρου για το αγαθοεργό έργο…..Αγαπητοί μου δεν πρόκειται να αποκαλύψω τα ονόματα ολων αυτων των ανθρώπων ….. φαίνεται οτι όλα αυτά που μιλάω καθημερινά για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας ενόχλησε κάποιους……δεν πειράζει ο Θεός να σας έχει καλά…. οι άποροι καλλιτέχνες και όλοι εμείς, σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα…..(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, ενώ μετά από μερικές ώρες έκανε μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λεμεσού διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξή του ίδιου προσωπικά και του Δήμου Λεμεσού στο αγαθοεργό έργο μας…..Όλοι οι καλλιτέχνες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ…….όσο για τους διαφωνούντες……Τι να πω».
Εντούτοις, φαίνεται πως οι αναρτήσεις του ηθοποιού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της υπεύθυνης του κοινωνικού παντοπωλείου Αθηνάς Σπύρου, η οποία έγραψε στο προφίλ του Κώστα Βήχα: «Για όσους θέλουν να γνωρίζουν τα γεγονοτα: Το κοινωνικό παντοπωλείο, του. οποίου την ευθύνη μου ανέθεσαν οι συνάδελφοι μου στο δημοτικό συμβούλιο Λσου έχει σκοπό να στηρίζει όλους τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, χωρίς καμμία απολύτως εξαίρεση. Αυτο είναι το καθήκον μας και αυτό προσπαθουμε με πολυ κόπο αλλά και ευθυνη να κανομε συνεχώς.Ταυτοχρονα ομως υπάρχουν κριτηρια κανονισμοί και διαδικασίες τους οποίους επέβαλε το δημοτικό συμβούλιο με αποφάσεις του. Ο κ Βήχας έχει την απαίτηση το κοινωνικό παντοπωλείο να του διαθέτει ανεξεκεγκτα και απεριόριστα ότι ζητήσει για να τα διαθέσει όπου ο ιδιος κρινει και μονο οπου αυτος γνωριζει. Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις κανενος.Ας καταλάβει ομως ο κ.Βηχας ότι το κοινωνικό παντοπωλειο δεν είναι προσωπική μας περιουσία. Αν δημιουργήθηκε σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ηθοποιό η άλλο, πρόβλημα αυτές τις μέρες αγάπης, λυπούμαι..Ομως αυτό δεν θα συνέβαινε με λίγη συνεργασία από τον κ.Βηχα. Αν αυτού προτίμησε να συγκινησει και να προβληθεί ο ίδιος μηδενιζοντας το έργο μας και σπιλωνοντας τις προσωπικότητες μας. Ας είναι. Ακόμη και τώρα Κ.Βηχα μπορεις να βοηθήσεις αυτούς που έχουν ανάγκη με λιγη συνεργασια και χωρίς άδικες και άσκοπες δημόσιες καταγγελίες».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ραγίζει καρδιές ο Βότσκαρης. Παλεύει τον καρκίνο και θυμάται τον νεκρό πατέρα του

Άνω κάτω η Λάρισα. Τα καλλιστεία το μοντέλο η σύλληψη και οι φήμες