Πλούσιο παρασκήνιο. Στο σφυρί βγαίνει το σπίτι-παλάτι του Βγενόπουλου στην Εκάλη

Η διαμάχη, ανάμεσα στα παιδιά του Ανδρέα Βγενόπουλου και την τελευταία σύζυγό του, έγινε δικαστική και, τελικά αυτη η κόντρα , επέτρεψε στο Δημόσιο να υποθηκεύσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Εδώ και χρόνια, από το βράδυ που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του στην Εκάλη, η οικογενειακή διαμάχη -με εμπλοκή του Δημοσίου- είναι σφοδρή με “έπαθλο” την περιουσία του.

Η μυθική έπαυλη της οδού Πάρνηθος περνά πλέον στον έλεγχο του Δημοσίου, καθώς το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) υποθήκευσε το οίκημα για οφειλές φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, εισφορές και τέλη για τα φορολογικά έτη από το 2003 έως το 2018.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η πρώτη υποθήκη αφορά τον Φίλιππο Βγενόπουλο, γιο του επιχειρηματία και της Ρουμάνας Στεφανία Ανδρέα,  η δεύτερη τη Μελίνα Βγενόπουλου -κόρη του επιχειρηματία και της Βρετανίδας Gilbert- και η τρίτη την Αρετή Σουβατζόγλου – τελευταία σύζυγό του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, εάν δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα στο Δημόσιο τότε ο πλειστηριασμός των οικοπέδων και των ακινήτων θα είναι το επόμενο βήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΒΟΟΜ. Μετά την Μελέτη… αυτή είναι η late night εκπομπή του Alpha!

Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή ήρθε λίγο πρίν το 2019 (φωτο)