Παρασκήνιο. Τελεσίγραφο σε Τσολάκη και Τσουρό. Μέχρι τέλη Γενάρη.

Όλος ο Ιανουάριος δόθηκε ως προθεσμία στον νέο αρχισυντάκτη του «Τι λέει» Κώστα Τσουρό και στην Ελένη Τσολάκη να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής. Αλλιώς θα την φάει η μαρμάγκα.

Και μάλιστα όπως μαθαίνω, σε αντίθεση με τον Τσουρό που δέχθηκε να το παλέψει-με μια «καμμένη» εκπομπή και βέβαια είναι και στην εκπομπή της Γερμανού ως εκ τούτου θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον- δεν πρόκειται να δοθεί καμία άλλη ευκαιρία στην Ελένη Τσολάκη.

Εφόσον το «Τι λέει» κοπεί θα διακοπεί άμεσα και η συνεργασία της με τον Alpha. Όπως λένε ανοιχτά πια στελέχη του σταθμού, πρόκειται για ζημιογόνα εκπομπή μιας και δεν προσελκύει τους διαφημιστές και επίσης ρίχνει τον ημερήσιο μέσο όρο του σταθμού στο 18 – 54.

Μάλιστα στη θέση της συγκεκριμένης εκπομπής εφόσον κοπεί δεν πρόκειται να μπει καμία άλλη μιας και ο σταθμός έχει αποφασίσει να προβάλει επαναλήψεις.

Όσον αφορά στην έγκριση του «Τι λέει» που είναι παλιακό τηλεοπτικό προϊόν στελέχη πετάνε το μπαλάκι στην προηγούμενη διευθύντρια προγράμματος Ισαβέλλα Σασλόγλου.

Η ίδια άλλωστε ήταν που είχε εγκρίνει πέρσι και το «Slam» που ..έξυσε τον πάτο της τηλεθέασης. Άλλο ένα επίσης παλιακό τηλεοπτικό προϊόν που στους παλιότερους θύμιζε την «Τρίλιζα» που παρουσίαζε την δεκαετία του ’80 στην ΕΡΤ η Ξένια Καλογεροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δολοφονία Τοπαλούδη. Σταματήστε τα ψέματα ρε. Νέο ντοκουμέντο απο κάμερα ασφαλείας.

Η εμφάνιση του Λιάγκα με τον γιο του στο γήπεδο μετά το τρακάρισμα και το…γούρι!