Παρασκήνιο. Ο Αδαμαντίδης επέστρεψε την προκαταβολή και ο Σπυρίδωνας απέσυρε την αγωγή

Σας τα γράψαμε πρώτοι εδώ και σήμερα οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σπυρίδωνας και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αδαμαντίδη. Την Παρασκευή η προσωρινή διαταγή

Φαίνεται πώς τα ασφαλιστικά μέτρα και η πίεση που ασκήθηκε στον Θέμη Αδαμαντίδη ήταν τόσο μεγάλη που τον υποχρέωσε να επιστρέψει ένα μεγάλο ποσό που είχε λάβει απο τον επιχειρηματία Νίκο Σπυρίδωνα, προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει στον Παπαγεωργίου. Πληροφορήθηκα πώς αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε ένα ραντεβού παρουσία και των δυο επιχειρηματιών, όπου ο τραγουδιστής επέστρεψε τα χρήματα στον Σπυρίδωνα και εκείνος με τη σειρά του απέσυρε τόσο τα ασφαλιστικά όσο και τις αγωγές.

Βλέπετε αν εξασφάλιζε προσωρινή διαταγή ο επιχειρηματίας θα υποχρέωνε τον Αδαμαντίδη να τραγουδήσει στο μαγαζί του και όχι στο νέο σχήμα με Κοκκίνου.

Αυτό δεν σημαίνει πως με την απόφαση του Θέμη ν΄αποχωρήσει και μάλιστα ώς ερασιτέχνης απο το μαγαζί στα Βόρεια Προάστια-έμαθα ότι έστειλε ένα παιδάκι να μαζέψει τα ρούχα απο το καμαρίνι του-δεν έκανε κακό στην εικόνα της επιχείρησης.

Κάτι που μαθαίνω ότι προσπαθει να αναστρέψει ο Σπυρίδωνας τόσο με το παρόν σχήμα αλλά και με μια έκπληξη που ετοιμάζει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Η μάχη του Σαββάτου το κακό Nomads, ο Παπαδόπουλος και η Μαδαγασκάρη

Τηλεθέαση. Ο “ξαφνικός θάνατος” της Σταμάτη και η πρωτιά της Γερμανού