Ο Κούγιας αποκαλύπτει: “Θα υπάρχουν και άλλοι δράστες εις βάρος της Ελένης ή και άλλων κοριτσιών”

Για να τα λέει αυτά ο Κούγιας κάτι γνωρίζει. Προφανώς αναφέρεται σε μια… ίσως και παραπάνω υποθέσεις που αφορούν στο “δέντρο των γνωριμιών” των δυο δραστών…

Οι πληροφορίες που έρχονται απο το νησί αναφέρουν μια τουλάχιστον ακόμη υπόθεση που έλαβε χώρα σε “ειδικό” σχολείο της Ρόδου. Είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μια υπόθεση που ερευνά η ανακρίτρια… μετά απο κατάθεση εμπλεκόμενου ή εμπλεκόμενης.

Είχαν εμπλοκή οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης;

Είχαν άλλοι απο την παρέα;

Μένει να αποδειχτεί. 

 

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδος τόνισε πώς η έρευνα που γίνεται από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ήδη προχωρήσει σε μεγάλο βάθος, «ακόμα και για τα “περιφερειακά” σημεία της». «Θα δείτε μία δικογραφία, στην οποία βασικοί κατηγορούμενοι θα είναι οι δύο δράστες της ανθρωποκτονίας και του βιασμού, και, ακολούθως, θα υπάρχουν και άλλοι δράστες ή εμπλεκόμενοι, με πράξεις σε βάρος της κοπέλας ή σε βάρος άλλων κοριτσιών», είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται η συμμετοχή τρίτου προσώπου στη δολοφονία», ότι μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας θα ακολουθήσει η αναπαράσταση του εγκλήματος, και εκτίμησε πως η δίκη θα γίνει μεταξύ 10 και 12 μηνών, ίσως και πριν το καλοκαίρι, αφού, όπως είπε, στη Ρόδο ή στην Κω, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση, «οι ανθρωποκτονίες είναι ελάχιστες, άρα υπάρχουν διαθέσιμες δικάσιμοι».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Βροχή» τα άκυρα στη Σκορδά. Όχι από Μαζώ – Βανδή και Μπέζο

Τηλεθέαση. Ιστορικό χαμηλό για τον Αντ1 στο Prime Time. Έπιασε μόλις 3,7%. Πρώτος ο Alpha