Ο εφιάλτης της Αμανατίδου: “Πάλεψα… έφτασα στα όρια μου και… “

H Άννα Αμανατίδου μπορεί μην έχει πλέον λογαριασμό στο Instagram βρήκε όμως τον τρόπο να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το εντυπωσιακό κορίτσι του Greece’s Next Top Model που δε θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό!
Το μοντέλο και παίκτρια του reality από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι κατάφερε να δημιουργήσει φιλίες αλλά και αντιπάθειες, καθώς δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που εναντιώθηκαν προς το πρόσωπο της, αλλά εκείνη συνέχισε να προσπαθεί, κάνοντας ακόμη και τη Βίκυ Καγιά να την παραδεχτεί.
Η Άννα Αμανατίδου, ακόμη πριν μπει στο παιχνίδι, είχε δημιουργήσει ένα δυνατό fanbase στο Instagram και μέσω αυτού προωθούσε τη δουλειά της ως fashion blogger. Όμως, πριν από λίγο καιρό, ο λογαριασμός της στο Instagram διαγράφηκε με αποτέλεσμα να κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί!
Η Άννα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα …. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Τελικά Αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω! Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας! Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας!
* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το Instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια, δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! Ελπίζω να ξαναπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω!».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έυη Καραγιάννη. “Ζήτησα απο τη σύντροφο του Άνθιμου να έρθει σπίτι με το παιδί και…”

To “Power Of Love”, η πρεμιέρα και ο ανύπαντρος πατέρας