Ο απόλυτος εφιάλτης. Τον έκλεψαν και τώρα τον “τρέχουν” για υπόθεση χρυσού (Βίντεο)

Βίωσε, μαζί με την οικογένειά του τον απόλυτο εφιάλτη, όταν όλοι μαζί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους!

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας με καταγωγή απο την Κρήτη μίλησε με την πλάτη γυρισμένη, στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» και αποτύπωσε, μέσα από τον λόγο του, την εφιαλτική καθημερινότητα του ίδιου και της οικογένειάς του, όταν ενεπλάκη σε υπόθεση χρυσού, χωρίς καν να έχει επισκεφθεί ενεχυροδανειστήριο!

Οι δύο ληστές είχαν καταφέρει να του αφαιρέσουν κοσμήματα και μετρητά μεγάλης αξίας, ανάμεσα τους και έναν σταυρό ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Μάλιστα αυτό το σταυρό τον αναζητά ακόμα και σήμερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αρκετά χρόνια μετά την κλοπή κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή πολίτη που είχε εμπλακεί σε περιπτώσεις κλοπών. Ο συγκεκριμένος κύριος αναγνώρισε κάποια από τα δικά του κοσμήματα χωρίς να υπάρχει ανάμεσα τους ο σταυρός.

Όμως η περιπέτειά του δε σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από καιρό ο εν λόγω κύριος κλήθηκε ως μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη ατόμου που ανήκει στον χώρο των ενεχυροδανειστηρίων, μιας και ορισμένα από τα προσωπικά του αντικείμενα έγιναν… προϊόντα κλεπταποδοχής!

Μέχρι και σήμερα ο οικογενειάρχης αυτός ψάχνει το σταυρό, έχοντας υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία, χωρίς καν να φταίει!

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» παρουσιάστηκαν συγκλονιστικά στοιχεία για το εμπόριο του ανθρώπινου πόνου, για το πως στήνονται οι μπίζνες με τα παράνομα χυτήρια, αλλά και πως «φεύγουν» οι πλάκες χρυσού στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανατροπή. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της Τοπαλούδη – Τι “έδειξε” η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δραστών

Η Ερμίδου αποχώρησε και κράζει: “Έφυγα εγώ και έμειναν οι κοντές και οι καργι@λες” (Βίντεο)