Πρόκειται για ένα παρουσιαστή ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, ο οποίος με τις δράσεις του βοηθά τους μικρούς ήρωες στο παιδοογκολογικό. Έτσι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό και χρησιμοποίησαν το όνομα δηλώνοντας υπάλληλοι εταιρείας που διενεργούν τάχα εράνους πουλώντας περιοδικά με την ανάλογη προμήθεια.
Μόλις ο παρουσιαστής ενημερώθηκε για το γεγονός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ξέσπασε στο twitter: «Σκεφτήκατε ποτέ ρε άθλιοι να ήταν το παιδί σας στο παιδοογκολογικο να είχατε του κόσμου τις ανάγκες να θελατε βοήθεια και κάποιοι να γύριζαν χρησιμοποιώντας το όνομα των παιδιών σας να ζητούν λεφτά και να τα τσεπώνουν;»
Ενώ στη συνέχεια έγραψε: «Ευχαριστώ την @Cyprus_Police που έδρασε αμέσως εντόπισε και οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τους επιτήδειους που έκαναν δήθεν έρανο επικαλούμενοι το όνομα μου. Δήλωσαν υπάλληλοι εταιρείας που διενεργουν τάχα ερανους πουλώντας περιοδικά με την ανάλογη προμήθεια. Απλά ντροπή τους».
Πρόκειται για τον παρουσιαστή Λουκά Φουρλά.