Νέα εποχή Σωκράτη Κόκκαλη στον όμιλο Intracom! Επιστρέφει μετά τον θανατο του γιου του

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επανέρχεται στον Όμιλο Intracom, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του, αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία του.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός επιχειρηματίας θα ηγηθεί της Intracom Holdings. 

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2014 ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Όμιλο σηματοδοτώντας την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση, η οποία χαρακτηρίστηκε τότε από στελέχη του ομίλου ως «διαδικασία φυσικής διαδοχής».

 

 

Νέος πρόεδρος και αντίστοιχα πρόεδρος όλων των θυγατρικών ανέλαβε ο Δημήτρης Κλώνης, ιστορικό στέλεχος του ομίλου, ο οποίος εντάχθηκε στην εταιρεία το 1994 και από το 1995 συμμετέχει στο διοικητικό της συμβούλιο. Έτσι μετά την πρόσφατη αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Intracom Holdings ο Σωκράτης Kόκκαλης αναλαμβάνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Δημήτρης Kλώνης αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ο Kωνσταντίνος Kόκκαλης  αντιπρόεδρος και μέλη οι κ.κ. Γ. Άννινος, Kων. Aντωνόπουλος, Σ. Φίλος και I. Kαλλέργης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη πάρθηκε μετά την απώλεια του γιου του μιας και θεωρεί οτι η ενασχόληση του με τον Όμιλο, θα του δώσει ενέργεια και θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ποια είναι; 

Η άγνωστη δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στα Καλάβρυτα