Μόνο εδώ. Η καταγγελία της Ασλανίδου στη Δίωξη για τη γυμνή φωτογραφία της

«Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου προειδοποιεί ότι επιφυλάσσεται επί παντός νομίμου δικαιώματός της σε περίπτωση που γίνει αναπαραγωγή από μέσα ενημέρωσης ή άλλους χρήστες.

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης».

Με αυτη την καταγγελία η ερμηνεύτρια προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της μιας και τον είδε γυμνό απο τη μέση και πάνω να κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες και φόρουμς…

Τι συμβαίνει άραγε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Ethnos

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έσκασε τώρα! Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της 

Spoiler. Έτσι μοιράστηκαν τα 150.000 ευρώ οι τελευταίοι 8 του Nomads