Μόνο εδώ. Δεν κοιμάται τα βράδια ο Φουρθιώτης. Τι συμβαίνει;

Το να δουλεύεις 7 ημέρες την εβδομάδα δεν είναι εύκολο. Πόσο μάλλον όταν αυτό απαιτεί προετοιμασία και πολλές τηλεοπτικές ώρες στα πλατό.

Αυτό σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη υγεία του έχουν φέρει τον Μένιο σε οριακό σημείο. Σε τέτοιο… που δεν κοιμάται πλεόν τα βράδια.

Η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι μεγαλύτερη μιας και ο Φουρθιώτης ετοιμάζει εφημερίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας των “παραπολιτικών”, η εφημερίδα “Αποκαλυπτικά News” είναι έτοιμη με μεγάλα ονόματα της πιάτσας να υπογράφουν σε αυτην. Άλλωστε τόσο στις εκπομπές του αλλά και μέσω του ραδιοφώνου Party 104 ο Μένιος έχει ανθρώπους έμπειρους που μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά του.

Δεν είναι τυχαίο πώς στον Όμιλο που έχει δημιουργήσει ο Μένιος έχουν εισέλθει ακόμη 10 ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα αλλά και ένας ακόμη μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια πίεση στον παρουσιαστή, ο οποίος λέει σε συνεργάτες του, ότι “δεν του φτάνει το 24ώρο” για τις δουλειές του.

Είναι δε χαρακτηριστικό και συνάμα αισιόδοξο σε αυτη την εποχή που ζούμε πώς ο Μένιος ώς επιχειρηματίας είναι πολύ σωστός, πληρώνοντας τους συνεργάτες του, πρίν κλείσει ο μήνας, δημιουργώντας έτσι μια ασφάλεια στην ομάδα του. Σπάνιο στις μέρες μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαγωγή Μαυρίκου. Οι έρευνες της αστυνομίας και ο ρόλος της Δρακάκη

Γνωρίζετε κάτι; Εξαφάνιση μυστήριο 35χρονου οπαδού του Ολυμπιακού.