Μαχαίρι στο Open. Η επίσκεψη του Σαββίδη και οι 150 απολύσεις

Μαθαίνω πώς δεν θα μπει καλά η χρονιά στο Open. Καλά πληροφορημένες πηγές μου, ανέφεραν χθες πως ο Σαββίδης τα έχει πάρει κρανίο και ετοιμάζεται για απολύσεις. Δεν τα έχει πάρει στο κρανίο με την Μαραγκουδάκη. Να τα λέμε κι αυτά. Εκεί έχει πλήρη εμπιστοσύνη. Άλλοι του χουν μπει στο μάτι.

Τα νούμερα είναι απογοητευτικά σε όλες τις ζώνες-αν εξαιρέσεις τη Μαυραγάνη και τον Μουτσινά- και ο ίδιος δεν θέλει άλλη χασούρα.

Ήδη έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό αρκετοί από το τεχνικό κομμάτι που υπήρχαν στο “μαγαζί” απο την περίοδο Βρυώνη, δημοσιογράφοι απο παραγωγές-σχεδόν όλοι απο την εκπομπή του Φουρθιώτη- ενώ με το νέο έτος θα φύγουν και άλλοι απο την ενημέρωση ενώ θα πέσει μαχαίρι και σε εκπομπές. Υπολογίζεται πώς το “μαχαίρι” θα ακουμπήσει 150 άτομα.

Να σημειωθεί πως εκτός από το δελτίο με τη Στάη που πατώνει ακόμα-σπάνια φτάνει το 5%- και η εκπομπή της Αραβανή αλλά και την Νέγκα πιάνουν πάτο και δυσαρεστούν τον επιχειρηματία που τη Δευτέρα βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε με στελέχη του σταθμού.

Η Νέγκα μπορεί να κοπεί και να παίξει ξανά το καλοκαίρι… μιας και έχουν γυριστεί πάρα πολλά επεισόδια…

Αλλαγές και το Σαββατοκύριακο με ξαφνικούς θανάτους αλλά και προσθήκες εκπομπών με διαφορετική φιλοσοφία…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Απίστευτο. Στις 20 μονάδες η διαφορά του Μάνεση απο την Χρηστίδου

Τηλεθέαση. Οι σειρές του Star κέρδισαν τη Γερμανού. Ανέβηκε η Σταμάτη…