Η τραγική απώλεια, η εργασιοθεραπεία και τα σχέδια του Απόστολου Βακάκη

Ο Απόστολος Βακάκης μετά την μοιραία απώλεια του 23χρονου γιου του Γιώργου στο τραγικό τροχαίο κάνει εργασιοθεραπεία βάζοντας υψηλότερους στόχους για την εταιρεία του. Στα άμεσα σχέδια του κορυφαίου επιχειρηματία είναι να αναπτύξει δραστηριότητα στη Ρουμανία με στόχο η Jumbo να αξιοποιήσει τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής αγοράς αλλά και γενικότερα των βαλκανικών χωρών.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα συνολικά 12 σημεία πώλησης στη Ρουμανία, ενώ σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 51 καταστήματα.

Με βάση προγενέστερο business plan, η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει πως μέσα στην επόμενη πενταετία, χρόνος που μπορεί να αναπροσαρμοστεί, σχεδιάζει να δημιουργήσει δίκτυο 25 καταστημάτων στη Ρουμανία. Η Jumbo σε όλες τις αγορές που έχει δραστηριότητα λειτουργεί συνολικά 77 καταστήματα, από τα οποία 51 στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 12 στη Ρουμανία ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Παράλληλα, μέσω συνεργασιών, έχει παρουσία με καταστήματα που φέρουν το σήμα της Jumbo, σε πέντε χώρες (ΠΓΔΜ, Αλβανία, Κόσοβο, Σερβία και Βοσνία). Η στρατηγική ενίσχυσης των μεριδίων της εταιρείας σε χώρες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, όπως η Βουλγαρία, πέραν της Ρουμανίας, θα συνεχιστεί, αλλά θα αφορά ευρωπαϊκές χώρες, όπως είχε αναφέρει στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ο επικεφαλής του Ομίλου, Απόστολος Βακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άγνωστοι πυροβόλησαν με καραμπίνα πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου!

Το λουκέτο στη “Χαλυβουργική” και ο οικογενειακός εμφύλιος των Αγγελόπουλων