Η παρουσιάστρια… η μητρότητα και το ανεκπλήρωτο όνειρο! 

Πρόκειται για μια δημοσιογράφο η οποία βρισκόταν χρόνια μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ το τελευταία χρόνια κάνει μόνο ραδιόφωνο.
H δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό όπου δήλωσε πως την ζωή της αλλιώς την είχε φανταστεί, καθώς, ήθελε στα 23 να βιώσει την μητρότητα και τώρα θα είχε αποκτήσει 4-5 παιδιά.
Στην ερώτηση αναφορικά με τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της, η δημοσιογράφος απάντησε το εξής: «Εγώ τη ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί. Τίποτα απ’ ότι φανταζόμουν δεν έγινε, αλλά δεν με πειράζει. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα ονειρευόμουν, στα 23 μου θα ήμουν μάνα, τώρα θα είχα 4-5 παιδιά, θα ήμουν ίσως στο σπίτι, δεν θα ασχολούμουν με την καριέρα μου, θα είχα μια πιο φυσιολογική, συμβατή ζωή, αν θέλεις».
Σχετικά με τα όνειρα που είχε για τον μέλλον είπε: «Επομένως, όταν πολλές φορές με ρωτούν για όνειρα, λέω ότι δεν κάνω όνειρα. Κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον κι έχω στόχους, αυτή είναι η πορεία μου και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει παρακάτω. Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν τη ζωή τους και βαδίζουν πάνω σε μια καθορισμένη βάση, που μπορεί να είναι πιο σωστοί από εμένα. Τελικά η ζωή μου με οδήγησε σε περιπετειώδη μονοπάτια. Η ζωή μου δεν είναι ευθεία γραμμή και αυτός πιστεύω ότι είναι ένας λόγος που είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, τον Χάρη. Δεν βαριέμαι τη ζωή μου μαζί του».
Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια Μαρίνα Φιλιππίδου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απροστάτευτη η Ρόδος από προειδοποίηση για τσουνάμι – Βλάβη στο μηχάνημα παρακολούθησης!

“Χαμάμ γυναικών” … η στιγμή που η Κουρεντή πετάει τη πετσέτα (Βίντεο)