Η επανεμφάνιση του Κοπελούζου μετά από καιρό – Πήγε στα Τρικάλα και… (Φωτο)

Το Περτούλι Τρικάλων είναι πλέον η δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα του Δημήτρη Κοπελούζου. Από το ορεινό γραφικό χωριό που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.150 μέτρων στις πλαγιές του Κόζιακα είναι ο τόπος καταγωγής της συζύγου του.

 

Ο επιχειρηματίας -μετά από καιρό απουσίας από δημόσιες εμφανίσεις- τον αντικρίσαμε στον ορεινό “παράδεισο” και στις φετινές γιορτές. Την παραμονή των Χριστουγέννων η οικογένεια Κοπελούζου εθεάθη σε τοπική ταβέρνα όπου φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες της.

 

Να θυμίσουμε -σύμφωνα με το thessaliaeconomy- ότι παλιότερα, επί εποχής Δήμου Αιθήκων, ο ίδιος είχε δωρίσει στο Δήμο ένα πυροσβεστικό όχημα ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του δημάρχου Κώστα Μπατατόλη.

 

Πρόσφατα ο πρόεδρος του Ομίλου Copelouzos Group, τιμήθηκε με το «Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας» (“Stella D’italia”) με τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Την τιμητική διάκριση παρέδωσε ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Luigi Marras, σε ειδική προς τούτο τελετή στην Πρεσβεία της Ιταλίας.

Πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή που αφορά στην συνεισφορά του Έλληνα επιχειρηματία στην προώθηση και ανάπτυξη της ελληνοιταλικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

Η “Stella D’italia” απονέμεται σε Ιταλούς και σε πολίτες άλλων χωρών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων της Ιταλίας με άλλες χώρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Για πρώτη φορά. Ο Σταρόβας με τη μάνα του (Εικόνα)

Χριστουγεννιάτικο θαύμα. “Καθαρή” απο τον καρκίνο η κόρη του Καμπακάκη…