Η άγνωστη δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στα Καλάβρυτα

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, με τους οδηγούς και χειριστές του Δήμου και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού μας Κέντρου Λεωνίδα Σπυρόπουλο, παρέλαβαν, σήμερα, από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, το καινούριο φορτηγό – εκχιονιστικό, που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, ο εφοπλιστής και μεγάλος ευεργέτης του ορεινού Δήμου, κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

 

Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος είναι πατέρας της βουλευτού Αττικής της ΝΔ Γεωργίας.

Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, θα εκχιονίζει, κατά τους χειμερινούς μήνες, τους δρόμους, από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, καθώς και άλλους δρόμους του Δήμου μας και κατά τους υπόλοιπους μήνες τους έτους, θα αφαιρείται η λεπίδα και η αλατιέρα και θα χρησιμοποιείται ως φορτηγό μεταφοράς υλικών στο Δήμο Καλαβρύτων.

Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, φτάνει στα Καλάβρυτα σήμερα το μεσημέρι, οδηγούμενο από χειριστές – οδηγούς του Δήμου, στους οποίους έγινε, από την εταιρεία ABODEMAN, ειδική επιμόρφωση.

Επίσης, σήμερα, στις 13:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, παραχωρούν συνέντευξη τύπου και ανακοινώνουν την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων των αναγκαίων έργων αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ύψους 19.418.636,00 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, για τη σημερινή, ευχάριστη μέρα για τα Καλάβρυτα, δήλωσε:

“Πραγματικά (όντως) ιστορική ημέρα, για το Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, σήμερα. Τώρα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, στη Μάνδρα Αττικής, παραλάβαμε, το καινούργιο, υπερσύγχρονο φορτηγό, εκχιονιστικό, μάρκας MAN,TGM 18.290,που δώρησε στο Δήμο μας, ο μεγάλος ευεργέτης μας, Αθανάσιος Μαρτίνος και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΑΙΓΕΑΣ, τον οποίο, για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε.

Το μεσημέρι το εκχιονιστικό αυτό, φθάνει, στα Καλάβρυτα και θα προσέχει τους δρόμους του Χιονοδρομικού και του Δήμου μας”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα εποχή Σωκράτη Κόκκαλη στον όμιλο Intracom! Επιστρέφει μετά τον θανατο του γιου του

Πανελίστρια του Star φλέρταρε με μοτοσικλετιστή και αυτός τρακάρε: «Νιώθω ακόμη τύψεις»