Ελληνίδα παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά γιαγιά! Δεν πάει το μυαλό σας…

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φαίνεται πως θα περάσει η γνωστή παρουσιάστρια, αφού χθες έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Συγκεκριμένα, η μονάκριβή της κόρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ευτυχισμένη γιαγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. 

«Καλωσόρισες μωρό μου, Ηλια Κ. Πιερίδη , είσαι ο εγγονός μου και ελπίζω να σταθώ αξια να είμαι η γιαγιά σου- ευχαριστώ κορη μου @eleonoramariavl γιε μου @pieridesc, τον γιατρό μας Δρ Προκοπη Κεριμη και όλους τους φίλους κ οικογένεια μας που ήταν σήμερα μαζί μας κ πλάι μας, με τη σκέψη την παρουσία τα μυνηματα την συμπαράσταση και την αγάπη τους», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Ο λόγος για την κόρης της Ελληνοκύπριας παρουσιάστριας Ελίτας Μιχαηλίδου, Ελεονώρα Βλαδιμήρου και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Πιερίδη. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα ρισκάρω να το γράψω. Βάλτε τον Κοκλώνη στο πρωϊνο του Open… ΤΩΡΑ

Η παρουσιάστρια, η πρόταση, η άρνηση και ο Μουτσινάς! Τι συνέβη;