Είναι αλήθεια. Τρέχουν και δεν φτάνουν. Κόβεται η εκπομπή του… 

Πρόκειται για μια εκπομπή, η οποία κατάφερε να σκαρφαλώσει στους πίνακες της AGB και να προσφέρει χαμόγελα τόσο στα διευθυντικά στελέχη του σταθμού, όσο και στον παρουσιαστή της. Μόνο που αυτά τα χαμόγελα δεν κράτησαν για πολύ, αφού τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.
Προβλήματα σημαντικά, που έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι σκέφτονται να κόψουν την εκπομπή.
Την προπερασμένη εβδομάδα δεν προβλήθηκε νέο επεισόδιο της και στη θέση της είδαμε Best Of, ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν προβλήθηκε καθόλου.
Ο λόγος για την εκπομπή του Omega Κύπρου, Fars Attack, η οποία με παρουσιαστή τον ηθοποιό Χάρη Αριστείδου κάνει φάρσες σε επώνυμα πρόσωπα, αλλά και σε ανυποψίαστους πολίτες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή της εκπομπής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους συμμετέχοντες, αφού αρκετά από τα θύματα της φάρσας, δεν δέχονται να προβληθεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστές του ίδιους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο το κανάλι, όσο και η εταιρία παραγωγής να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν, αφού πληρώνουν πολλές εργατοώρες και τελικά αρκετά επεισόδια της εκπομπής καταλήγουν στα σκουπίδια.
Πηγή: TvCapuccino

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μόνο εδω. Σε ξεχωριστές φυλακές οι φερόμενοι ώς δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

Τα προφίλ των δυο δολοφόνων της Τοπαλούδη. Ο κακομαθημένος τα εξώδικα και η έλλειψη σεβασμού