Δολοφονία Τοπαλούδη. Τελικά έκαναν οι βιαστές “πάσα” την Ελένη στους δολοφόνους της;

Θυμόσαστε τι σας έγραφα πρίν απο είκοσει ημέρες; Ότι η ανακρίτρια έχει μπεί σητν υπόθεση του βιασμού της Ελένης το 2017 και πως αναζητεί στοιχεία που να συνδέουν τους τρείς βιαστές με τους δυο δολοφόνους της;
Σήμερα προκύπτει απο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Realnews» πως η Αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αστυνομία εξετάζει τα νέα στοιχεία, με τη σύνδεση αυτή να επιβεβαιώνεται απο τον θείο του θύματος και δικηγόρο τής οικογένειας, Ευάγγελο Γκιουγκή.

Ο έμπειρος ποινικολόγος τονίζει: «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει» και συνεχίζει: «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Στο μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαγωγή Μαυρίκου. Η Δρακάκη παρέδωσε το κινητό της στους Αστυνομικούς. Τι ψάχνουν;

Στη φάκα δυο 19χρονα ψευτομοντέλα. Έκλεβαν πορτοφόλια στη Θεσσαλονίκη