Δολοφονία Τοπαλούδη. Αυτός είναι ο Λιμενικός που “καίει” τον 21χρονο δράστη

Σύμφωνα με τον λιμενικό που ήταν παρών στη σύλληψη του 21χρονου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, τον άκουσε να λέει ότι και οι δύο πέταξαν την άτυχη φοιτήτρια στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων.

“Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε. Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια”, ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες αργότερα, ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι στο γκρεμό την πέταξε μόνος του ο Αλβανός και ότι εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει. “Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου. Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού”, είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος στον ανακριτή.

 

Πηγή: Star

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βόμβα στον Σκαϊ. H έκρηξη και οι μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου. (Εικόνες)

Τηλεθέαση. Απίστευτο. Στις 20 μονάδες η διαφορά του Μάνεση απο την Χρηστίδου