Δολοφονία Τοπαλούδη. “Ανοίγουν τα τηλέφωνα των δραστών”. Βγαίνουν οι αλήθειες…

Ήρθε η ωρα της αλήθειας για τους δράστες. Ήρθε η ώρα που η ανακρίτρια θα έχει στα χέρια της πραγματικά στοιχεία. Απο πού; Απο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των τηλεφώνων τους. Αυτό ζητησε με αίτημα του σήμερα ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρεται από το δικηγορικό γραφείο του κ.Κούγια: «Το αίτημα αφορά την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των κατηγορουμένων και του θύματος, η οποία θα αφορά τις εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους, αφετέρου του αριθμού σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.

Σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι, κατόπιν των αναμφισβήτητων  απαντήσεων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Επίσης, σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους και πού ευρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα».

πηγή: tanea.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έκτακτο. Τραυματίστηκε σοβαρά Ελληνίδα παρουσιάστρια σε εορταστικό γύρισμα. Δείτε την

Πόσο καυτή; Δείτε τι φοράει η Τζούλια τώρα στην εκπομπή “Menios-Live”