Δικόγραφο Βόμβα Φουρθιώτη κατά Καλημέρη: ” Έχεις πέντε μέρες… ή μου δίνεις το…”

Τι σας έγραφα χθές; Ότι μπαίνουμε σε νέο κύκλο κόντρας μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και του Τζόνι Καλημέρη και της “Ραδιοτηλεοπτικής”. Της εταιρείας που τρέχει τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Πρίν απο λίγη ώρα επιδόθηκε στα γραφεία του τηλεοπτικού καναλιού εξώδικο του παρουσιαστή πρός τον σταθμό και τον Τζόνι Καλημέρη. Σε αυτό ο Μένιος Φουρθιώτης ζητάει το αρχείο των εκπομπών του. Ένα αρχείο που του ανήκει και αυτό είναι ξεκάθαρο βάσει της σύμβασης που είχε ο ίδιος ώς παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μάλιστα στο εξώδικο υπάρχει και απόσπασμα της συγκεκριμένης σύμβασης όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο ισχυρισμός του. Πιο συγκεκριμένα : Μετά τη λύση της συνεργασίας μας λόγω της άκυρης άκιαρης και καταχρηστικής καταγγελίας της σύμβασης απο εσάς και την οριστική διακοπή της μετάδοσης της εκπομπής απο το κανάλι σας την 9.11.2018 σας έχω καλέσει επανειλημμένως να μου απραδώσετε άμεσα το αρχείο των εκπομπών και τους υλικούς φορείς στους οποίους έχει καταγραφεί αυτό.

Παρά ταύτα εσείς μέχρι σήμερα μου έχετε παραδώσει μόνο το αρχείο και τους φορείς καταγραφής αυτού για τις εκπομές που μεταδόθηκαν κατά το διάστημα απο 8-9-2018 έως 9-11-2018. Συνεπώς δεν μου έχετε παραδώσει:

α) Όλο το υλικό το οποίο έχει προβληθεί απο τις 12.10.2013 (ημερομηνία έναρξης της εκπομπής ως τις 30-7-2018)

β) Όλο το αμοντάριστο και μονταρισμένο υλικο της εκπομπής

γ) Τις “καθαρές εκπομπές” που έχουν προβληθεί. Ως “καθαρές εκπομπές” νοείται το οτπικοακουστικό υλικό αυτούσιο όπως μεταδόθηκε χωρίς το λογότυπο του καναλιού και τα διαφημιστικά μηνύματα. 

Σας καλώ εντός πέντε ημερών να μου παραδώσετε τα ανωτέρω (ολόκληρο το αρχείο των εκπομπών και τους υλικούς φορείς καταγραφής αυτού για το ώς άνω διάστημα).

Σας δηλώνω ότι σε περίπτωση που δεν τηρήσετε τα παραπάνω τα οποία προβλέπονται απο το νόμο θα προβώ σητν άσκηση κάθε ένδικου βοηθήματος που μου επιφυλάσσει η δικονομία και την διεκδίνηση της απαιτήσεως μου. 

Με λίγα λόγια “Δώστε μου το αρχείο γιατί αλλιώς θα σας κυνηγήσω στα δικαστήρια μέχρι να το αποκτήσω… μιας και μου ανήκει βάσει σύμβασης…

 

 

One Comment

Leave a Reply
  1. Αποκλειστικό. Το αρχείο το ζήτησε φροντιστήριο Ελληνικής γλώσσας για να διδάξει τα Ελληνικά του Μαινανδρου στους μαθητές του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δολοφονία Τοπαλούδη. Ο Αλβανός πρίν συλληφθεί συμμετείχε σε ομαδικό;

Στον ανακριτή για τα Παλάτια πάνω στο “Ναυάγιο” της Ζακύνθου που ετοιμάζει ο Εμίρης Αλ Θάνι!